Om meg

Navn: Kjell-Ove Anthonsen
Født: 1966
Sivilstand: Singel
Hjemsted: Søvikneset, Bergen, Norway
Aktiviteter: Litt forskjellig
Interesser: Bilturer, Data, Friluftsliv, Fotografering, Webdesign.
Fotoblogg: Kjell-Oves Fotoblogg
Hjemmeside: Naturbilder fra Norge
 
Bilturer
Jeg har alltid likt å kjøre på bilturer. Har kjørt veldig mye i Sør-Norge, og begynner å bli veldig godt kjent på hovedveiene. Den lengste bilturen jeg har kjørt på her i Norge, er fra Bergen til Bodø sommeren 2005.
 
Data
Jeg har vært interessert i data siden jeg tok mitt første datakurs i 1990. Først i 1997 kjøpte jeg min egen PC, og har siden da blitt veldig god i data. 21. juli 2011 kjøpte jeg min første Mac. Kjøpte en MacBook Pro 15″. Selv om det er stor forskjell på Windows og Mac, syns jeg at Mac er mer brukervennlig enn Windows.
 
Friluftsliv
Har alltid vært interessert i natur og friluftsliv. Når jeg var barn pleide jeg alltid å gå på søndagsturer med mine foreldre og mine to søstre. Og når jeg var 7 år gammel, gikk vi fra hytte til hytte i Jotunheimen. Jeg husker at jeg fikk skryt på den turen, for det var første gangen en 7 åring hadde gått på tur fra hytte til hytte i Jotunheimen. På dette bildet Jotunheimen er vi på Besseggen og slapper av etter en lang tur.
 
I 2012 begynte jeg igjen å gå på tur. Meldte meg inn i gruppene Vgjengen og VenneKlubben på Facebook, og har gått på tur med dem en til to kvelder i uken. Jeg har gått på faste turer i Hordnesskogen, i Alvøenskogen og rundt Tveitavannet. Har også pleid å gå på turer i Åsane, da på Geitanuken og Ulsetvarden. 21. april 2014 besteg jeg Lyderhorn for første gang. Jeg bruker appen RunKeeper når jeg går på tur.
 
Fotografering
Jeg har vært interessert i fotografering siden jeg kjøpte mitt første kamera når jeg var 18 år gammel. Har hatt mange analoge kameraer opp gjennom årene. Kjøpte mitt første digitale kompaktkamera i 2004. I 2007 kjøpte jeg det kameraet som jeg har nå, et speilreflekskamera av typen Canon EOS 400D. Sommeren 2009 kjøpte jeg et Tamron 18-200mm objektiv, med tele og vidvinkel i samme linse.
 
Webdesign
Jeg har hatt egen hjemmeside med Naturbilder fra Norge siden jeg la ut min første hjemmeside i 1999. Jeg fant ut selv hvordan jeg skulle lage hjemmesiden. Etter mye prøving og feiling fikk jeg et godt resultat, og la så ut hjemmesiden. Siden det ikke var noen digitale kameraer på den tiden, måtte jeg gjøre bildene (papirkopiene) digitale med en scanner. Det var mye arbeid, men jeg fikk et bra resultat på bildene.